Créer un site internet

دوربین مدار بسته آنالوگ چیست؟

می‌خواهید بدانید سیستم دوربین مدار بسته آنالوگ – CVBS چیست و عملکرد آن چگونه است؟ انواع مختلف دوربین های حفاظتی و مداربسته در بازار وجود دارد که می‌توان برای افزایش ایمنی محل کار یا منزل از آنها کمک گرفت. با پیشرفت‌های تکنولوژی، شرایط برای حفاظت از افراد و دارایی آنها فراهم شده است. امروزه، اغلب مناطق تجاری و مسکونی برای کاهش جرم و جنایت از پروتکلهای امنیتی استفاده می‌کنند. استفاده از دوربین‌های مداربسته یکی از مناسبترین روش ها برای افزایش ایمنی است. در ادامه می‌خواهیم بررسی کنیم چند نوع دوربین امنیتی آنالوگ در بازار وجود دارد.

دوربین مدار بسته آنالوگ چیست؟

دوربین آنالوگ یک دوربین مداربسته سنتی است که در سیستم‌های حفاظتی استفاده می‌شود. این دوربین تصاویر ضبط شده را از طریق کابل به DVR ارسال می‌کند. دوربین‌های دیجیتالی در نقطه مقابل دوربین‌های آنالوگ قرار داشته و می‌توانند سیگنال‌ها را از طریق کابل ارسال کنند تا در هارد دستگاه ذخیره شوند. امروزه بسیاری از سیستم‌های امنیتی،  از اجزای آنالوگ و دیجیتالی به‌صورت ترکیبی استفاده می‌کنند.

تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و دیجیتال 

در این قسمت به معرفی تفاوت‌های اساسی دوربین‌های آنالوگ و دیجیتال می‌پردازیم: 

کیفیت ویدئو 

به طور کلی، دوربین‌های IP  کیفیت فیلم‌برداری بالاتری نسبت به دوربین‌های آنالوگ ارائه می‌دهند. به‌علاوه، دوربین‌های دیجیتال میدان دید وسیع و قابلیت‌های زوم بهتر را ارائه می‌کنند. از آنجا که دوربین‌های دیجیتالی سیگنال‌های واقعی ارسال می‌کنند، جزئیات ویدئویی بسیار بیشتری را ارائه می‌کنند که تشخیص چهره یا تشخیص شماره پلاک خودرو با این دوربین‌ها راحت‌تر می‌شود. با این حال دوربین‌های آنالوگ در کمبود نور عملکرد بهتری نشان می‌دهند.

انتقال مدیا

دوربین‌های آنالوگ سنتی با استفاده از کابل کواکسیال و با کابل جفت تابیده یا با اتصالات بی‌سیم کار می‌کنند، اما تصاویر آنها در مقایسه با محصولات دیجیتال وضوح کمتری دارد. انتقال داده از دوربین‌های IP نیز از طریق جفت کابل تابیده، کابل کواکسیال و با اتصالات بی‌سیم فراهم است.  

دامنه و فاصله انتقال تصاویر 

دوربین‌های مداربسته آنالوگ می‌توانند تصاویر را از طریق کابل تابیدهشده تا فاصله 1.5 کیلومتری و از طریق کابل کواکسیال تا فاصله 300 متری ارسال کنند. در روش انتقال آنالوگ با افزایش فاصله و هنگام تبدیل سیگنال از یک فرمت به فرمت دیگر، وضوح و کیفیت تصویر کاهش می‌یابد. دوربین‌های دیجیتال می‌توانند تصاویر ضبط شده را از طریق کابل اترنت تا ۱۰۰ متر و از طریق شبکه‌های IP فواصل تا میزان هزاران متر ارسال کنند. تصاویر دیجیتالی در فواصل طولانی و هنگام تبدیل سیگنال به فرمت‌های مختلف، کیفیت و وضوح خود را حفظ می‌کنند. 

سهولت نصب دوربین IP و دوربین مدار بسته آنالوگ – CVBS

دوربین‌های آنالوگ در مقایسه با دوربین‌های دیجیتال به کابل‌کشی بیشتری نیاز دارند. دوربین‌های آنالوگ مداربسته به یک کابل جداگانه برای کنترل عملکردهای پان، شیب، و زوم نیاز دارند. اگر صدا وجود داشته باشد برای انتقال آن کابل دیگری لازم است. یک دوربین مدار بسته آنالوگ – CVBS ممکن است به سه کابل جداگانه برای انتقال برق، صدا، تصویر نیاز داشته باشد. اما، دوربین‌های مداربسته دیجیتالی می‌توانند سیگنال‌های برق، تصویر، صدا، کنترل PTZ و کنترل را از طریق یک کابل انجام دهند. 

نحوه نصب دوربین مدار بسته آنالوگ 

فناوری آنالوگ چندین دهه است که مورداستفاده قرار می‌گیرد و اگرچه قدیمی‌ترین فناوری است، اما هنوز هم هر روز به طور گسترده برای نصب دوربین‌های امنیتی جدید استفاده می‌شود. مراحل اصلی در راه‌اندازی سیستم‌های آنالوگ عبارتند از: 

نصب دستگاه DVR (ضبط کننده ویدئوی دیجیتال) – سیگنال ویدئویی از دوربین برای ضبط به این دستگاه منتقل می‌شود. دستگاه‌های DVR در اندازه‌های مختلفی عرضه می‌شوند که به شما امکان می‌دهد تعداد متفاوتی دوربین را به آن‌ها متصل کنید. دستگاه‌های DVR 4،8،16 و 32 کانالی اندازه‌های معمولی هستند. 

نصب دوربین‌های امنیتی – این دستگاه فیلم را به دستگاه DVR ارسال می‌کند. امروزه انواع مختلفی از دوربین‌ها در دسترس هستند. دوربین‌های امنیتی آنالوگ همیشه از یک نوع اتصالات برای ویدئو و برق استفاده می‌کنند. 

نصب منبع تغذیه – همه دوربین‌های امنیتی به این دستگاه متصل شده و برق مورد نیاز آنها تأمین می‌شود. چندین نوع منبع تغذیه وجود دارد که از نظر تعداد دوربین‌هایی که می‌توانید به آنها متصل کنید و همچنین میزان آمپر و ولتاژی که آنها ارائه می‌کنند متفاوت هستند. 

کابل‌کشی – سه نوع کابل برای انتقال سیگنال ویدئویی از دوربین مدار بسته آنالوگ – CVBS به DVR بکار می‌رود. کابل‌های برق و ویدئو باید کاملاً عایق باشند.

نصب اتصالات – در این بخش باید از سه نوع کانکتور استفاده کنید. شما به 2 نوع مختلف سیم برق (PT-3 و PT-4) و کانکتورهای BNC پیچی یا پرسی نیاز دارید. برای هر دوربینی که نصب می‌کنید، در واقع به دو PT-3، یک PT-4 و دو کانکتور BNC پیچشی نیاز دارید. آخرین اقلامی که به آن نیاز خواهید داشت، چند کانکتور b-gel و یک جفت سیم‌کش است. 

https://abi-tech.ir/product-category/cvbs-analog/

Add a comment